Carpigiani

Sinds 1946 is Carpigiani op ijsgebied een echte topper in pasteurisatiemachines, softijsmachines, milkshake machines en ambachtelijke ijsmachines . Ontdek ook de kracht van de Pastochef voor uw crème patissière.

Met de pasteurisatieketel kan de warme bereiding worden klaar gemaakt om deze dan in de ijsturbine te mixen tot prachtig ambachtelijk roomijs. Afhankelijk van de instelling van de machine kan je deze direct schepklaar verwerken in de ijstoog (vitrine) of laat je hem nog verder doorkristaliseren en kan je hem daarna verwerken of bewaren in de ijsbewaarkast (vrieskast). Het geserveerde ijs kan prachtig worden afgewerkt met verse slagroom uit de slagroommachine. Huidig kunnen onze schokvriezers ook ijslollies bereiden en kan onze nieuwe softijsmachine ingeschakeld worden voor yoghurtijs, smoothies of creatieve ijsroomtaarten.

Artiso heeft voor haar resultaten reeds verscheidene Awards van Carpigiani mogen ontvangen, wat geleid heeft tot de oprichting van CARPIGIANI AMBACHTELIJK BENELUX.

Van A tot Z is Carpigiani Ambachtelijk Benelux jouw partner.

Carpigiani en Artiso:

Ontdek meer over Carpigiani Ambachtelijk Benelux.

Contacteer Artiso » Of bezoek de website van Carpigiani