Hoefnagels bakkerij

Bakkerij Hoefnagels

Onlangs legden we de focus op toepassingen en oplossingen m.b.t. het bakken. We gingen langs bij Bakkerij Hoefnagels en spraken met Mario Hoefnagels over zijn bakervaringen. Benieuwd met welke ovens hij graag werkt? Lees dan zeker verder!

De leuze van Bakkerij Hoefnagels luidt “kwaliteit is onze zorg” en dat mogen de klanten in levende lijve ervaren, want de bakkerij investeerde enige tijd geleden in topproducten. Ze kozen voor remrijskasten van IceCool en thermische olie ovens van Heuft.

“De keuze voor Heuft was vooral gebaseerd op het uitmuntende bakresultaat dat we bij geen enkele andere oven al hadden ervaren. Sinds deze investering genieten onze klanten een grote verbetering op het gebied van broodproducten en dan voornamelijk van de sandwiches.”, vertelt Mario tevreden.

Hij gaat verder: “De vloeroven heeft hier plaatsgemaakt voor een meer gebruiksvriendelijke wagenoven met de mogelijkheid om ook op stenen vloer te bakken. Het principe van de thermische olie zorgt ervoor dat wij nu veel meer kunnen bakken op korte termijn omdat er geen rustpauzes meer zitten tussen 2 charges.”

Heuft machine

Onze klanten aan het woord:

“Perfectionisme bestaat natuurlijk niet, maar het mag gezegd worden dat wij ten zeerste de professionele aanpak van Artiso in het project en op het gebied van naservice waarderen.”
Mario Hoefnagels
Bakkerij Hoefnagels

De bakkerij overweegt om in de toekomst nog een nieuwe thermische olie rotatieoven van Heuft bij te zettten, die dan gekoppeld kan worden aan het centrale verwarmingssysteem.

“Perfectionisme bestaat natuurlijk niet, maar het mag gezegd worden dat wij ten zeerste de professionele aanpak van Artiso in het project en op het gebied van naservice waarderen”, aldus Mario Hoefnagels.

Hoefnagels Logo

Meer weten over de voordelen van thermische olie ovens?