Frianda

Frianda

Frianda’s baseline is “passion for taste”, die van Artiso is “De smaak van vakmanschap”. Het is dan ook niet toevallig dat wij elkaar gevonden hebben in een fantastische samenwerking.

Artiso

We ontvingen na de succesvolle installatie van een Sancassiano Genesis kneder het volgende bericht van de eigenaar Bruno Verhofstede.:

« Bonjour Jim,

Les équipes apprécient fort le travail effectué (malgré la période assez chargée) => Bravo

Excellente semaine

Bruno »

We hebben Frianda gevraagd om hun bevindingen wat ruimer met ons te willen delen. Hieronder leest u waarom zij voor Artiso kozen.

Frianda

Wij investeren continu in de optimalisatie van de productie om te verzekeren dat onze verschillende artisanale producten de hoogste kwaliteit garanderen. Sinds vele jaren is Artiso één van onze belangrijke partners om ons hierin bij te staan.

Voor onze productie van quiches en bladerdeeg waren we op zoek naar een andere deegkneder. Omwille van de “trackrecord” van goed advies, vooraanstaande kwaliteit en uitmuntende service hebben we Artiso gevraagd ons hierin bij te staan. Artiso heeft zeer goed geluisterd naar onze noden en hiervoor een passende oplossing gebracht.

Na het advies, testen en het checken van enkele referenties hebben we besloten om een Sancassiano Genesis kneder aan te schaffen. Deze kneders zijn wereldwijd bekend voor een hoge betrouwbaarheid binnen de bakkerij industrie. Ze zijn daarenboven robuust, hygiënisch en eenvoudig in onderhoud.

Na een vlotte installatie en inbedrijfname door Artiso kunnen we stellen dat we zeer tevreden zijn van het resultaat die perfect aan onze verwachtingen voldoet. Dankzij de fijnregeling en controle van verschillende parameters zoals snelheid, temperatuur en waarden gelinkt aan de deegontwikkeling kan steeds een optimaal en homogeen deeg worden aangeleverd. Tevens worden alle gegevens en metingen gelogd zodat het ook een hulp kan bieden op vlak van traceability wanneer nodig.

We hebben een kneder in huis die ons verder helpt om door te groeien.