Koeltoren Vulganus

Geal (Yummy Bakery)

De kans is groot dat je Geal al kent, want het is het merk achter de bekende Brugse Pannenkoeken van Yummy Bakery. Een jaar geleden kreeg Artiso de eer om hen van een kwalitatieve bakkerijmachine te voorzien.

Vulganus koeltoren

In de zomer van 2020 installeerden we bij Geal een Vulganus koeltoren. Vulganus is toch wel het topmerk onder de koel- en vriestorens. Eén jaar later blikt Tom Geldof, technisch directeur bij Geal, terug op deze kwalitatieve investering.

Een bakkerijmachine van topkwaliteit

“Toen we ons nog aan het oriënteren waren, zijn er veel leveranciers langsgekomen om hun bakkerijmachines voor te stellen. Artiso sprong er bovenuit door echt met ons mee te denken. Alle opties werden grondig overlopen en geanalyseerd.”, vertelt Tom.

“Vulganus was zeker niet het goedkoopste merk, maar na een navraag bij kennissen uit het vakgebied bleek duidelijk dat deze bakkerijmachines kwalitatief top zijn. Achteraf gezien kunnen we concluderen dat dit helemaal klopt.”

Koeltoren bakkerij

Vlekkeloze installatie en top service

“Ook op de installatie blikken we tevreden terug. Dit verliep niet alleen vlekkeloos, de timing van de planning werd eveneens stipt gevolgd.” Hij gaat verder: “Ook de geboden service is top, zowel van de Vulganus field service engineer als van Artiso.”

“En om het allemaal af te maken, mochten we na de installatie ook op de nodige begeleiding rekenen, als die al nodig was tenminste.”, vertelt Tom. “Telkens ik de koelcel binnenga waar de toren staat, word ik overdonderd door een machtig gevoel.” concludeert hij trots.

Vulganus vriestoren

Ook een bakkerijoplossing van topkwaliteit nodig?