La coquerie

Nieuwe deegpers voor La Coquerie

La Coquerie, een Nederlandse producent van (biologische) quiches, soepen en andere verse maaltijden, was op zoek naar een oplossing om zijn productieproces verder te automatiseren. Samen met Gea Comas, specialist in bakkerij-apparatuur, verzorgden wij de installatie van een nieuwe deegpers

Hoe kwam de samenwerking met Artiso tot stand?

“We waren al geruime tijd op zoek naar een oplossing om het productieproces van onze quiches te automatiseren. Via een van onze leveranciers kwamen we uiteindelijk uit bij Artiso. We hebben toen een offerte laten maken voor een nieuwe deegpers, maar merkten dat de investering nog niet voldoende zou renderen. Desondanks wilden we al wel weten wat de mogelijkheden van de deegpers waren. Daarom gingen we de installatie al eens testen bij Gea Comas, producent van de pers en partner van Artiso.

Vorig jaar, in 2022, was onze productie genoeg opgeschaald om de investering in de deegpers te verantwoorden. We zijn toen terug naar Artiso en Gea Comas gegaan voor testen. Op basis hiervan besloten we om met hen in zee te gaan.”

Welke rol speelde Artiso in het project?

“Onze eerste contacten met Artiso verliepen via Jim Smets, de vertegenwoordiger/eigenaar van Artiso. Hij luisterde naar onze noden en werkte samen met Gea Comas een oplossing uit. Artiso nam de lead in de communicatie als centrale projectpartner. Vanaf dat we de bestelling voor de deegpers hadden geplaatst, nam de projectverantwoordelijke bij Artiso over om alles in goede banen te leiden.

De Artiso-technieker/monteur installeerde de deegpers en gaf ons een opleiding om de installatie te bedienen. Na de installatie kwamen Jim en projectmanager Miguel nog langs om te checken of de installatie correct was geplaatst en of er nog verbeterpunten waren.”

Quote Jan Ros - La Coquerie

Welke ervaring heeft La Coquerie met Artiso?

“We zijn heel tevreden van onze nieuwe deegpers en over de aanpak van het project. Er waren weliswaar even moeilijkheden bij de overgang naar de nieuwe projectmanager en de vakantiesluiting van Gea Comas tijdens het geplande installatiemoment. Maar Artiso heeft toen meteen goed gereageerd en voor oplossingen gezorgd. Dat is wanneer de kwaliteit van het bedrijf echt doorscheen. Chapeau!

 

Meer weten over onze banketoplossingen?